top of page

Over mij

Mijn naam is Miranda Franssen (1971). Als jongvolwassene was ik aan de zware kant. Omdat ik graag wilde afvallen ben ik in 1993 begonnen met diëten en fitness. De meeste diëten werkten niet op lange termijn en daarom raakte ik al snel bekend met het gevreesde jojo-effect.

Ik heb in de loop van de jaren steeds meer belangstelling voor en interesse in gezonde voeding gekregen. Ik ging sporten, gezonder eten en nam voedingssupplementen. Of ik de juiste supplementen nam wist ik niet, ik deed wat ik dacht dat juist was.

Ik werd steeds nieuwsgieriger naar de werking van voedingsstoffen in voeding én in supplementen. Mijn ‘honger naar informatie’ resulteerde in een zoektocht naar een geschikte opleiding die ik, naast mijn baan als juridisch secretaresse, wilde gaan volgen om deze honger te stillen. Uiteindelijk stuitte ik op de opleiding Orthomoleculair Voedingsspecialist, waar precies dat werd omschreven waar ik zo nieuwsgierig naar was: de juiste voedingsstoffen op de juiste plaats brengen om zo een goede gezondheid in stand te houden of te verbeteren. Na afronding van het laatste examen wilde ik het geleerde ook in de praktijk gaan brengen, om mensen te helpen die aanlopen tegen dat waar ik zelf altijd tegenaan liep. En zo is Ortho Voedingspraktijk Franssen ontstaan.

IMG_23211614112103609_3.jpg
Over mij: Over mij
bottom of page